Auto van de StraatNoord-Holland

Auto van de straat?

Met Auto van de Straat stellen we in samenwerking met Provincie Noord-Holland twee elektrische deelauto's beschikbaar voor drie straten. We leggen je graag uit wat Auto van de Straat is en hoe de wedstrijd werkt.

Meer over Auto van de Straat

Waarom autodelen?

Autodelen is de toekomst. Autodelen zorgt er voor dat je wijk beter bereikbaar wordt. Van de open plekken kun je speelplekken of terrasjes maken. Goed idee, toch? Het maakt ook je stad of dorp weer een stuk leefbaarder.

Lees verder over autodelen

De spelregels

Uit de inschrijvingen van 31 geïnteresseerden zijn drie straten geselecteerd. Bekijk hier de spelregels en randvoorwaarden van de wedstrijd.

Bekijk de spelregels

Gelderland

De Groenendaalseweg in Renkum, de Mosterdhof in Westervoort en de Hindestraat in Nijmegen namen in 2021 in Gelderland deel aan Auto van de Straat. Deze editie was in samenwerking met Provincie Gelderland.

Bekijk de ervaringen

Noord-Brabant

Tijdens de 1e van Auto van de Straat in 2019 gingen drie straten in Noord-Brabant de uitdaging aan om samen met hun buurtgenoten elektrisch autodelen te ontdekken. Deze editie was in samenwerking met Provincie Noord-Brabant.

Bekijk de ervaringen

Zelf ook autodelen?

Woon je niet in Noord-Holland, maar wil je zelf ook elektrisch autodelen? Op deze pagina helpen wij je met tips en informatie over autodelen om van jouw initiatief een succes te maken.

Zelf ook autodelen
In opdracht van:
In samenwerking met:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid