Na een jaar een rijbewijs al elektrisch autodelen

Door Stefan van Dooren

7 juni 2021 – Ik heb nu iets langer dan een jaar mijn rijbewijs, en kan sinds januari op pad met de deelauto. Op dit moment heb ik al 99 reserveringen gemaakt, de honderdste zit er snel aan te komen.

Er is tot nu toe altijd wel een auto beschikbaar, dat is erg fijn als je even snel weg moet. Daarnaast is het opladen altijd goed gegaan. Dit komt ook doordat we drie laadpunten hebben in onze straat. Ik was tijdens het project verantwoordelijk voor het wassen van de auto’s, wat makkelijk te regelen was. We werden hierin ook ondersteund door stapp.in, zo werd alles vergoed door de organisatie. De auto’s rijden erg fijn en zijn voorzien van een aantal luxe opties, zoals stoelverwarming, goeie navigatie en de optie om handsfree te bellen. Ook kan je je telefoon verbinden met bluetooth, waardoor je onderweg lekker van muziek kan genieten. Daarnaast is het bereik van de auto’s ook prima te doen.

Wat je ook merkt is dat de straat nog dichter bij elkaar komt, omdat je wordt gedwongen om samen te werken. Zo moet je het hebben over wanneer je ze aan de lader moet leggen en hoe er om wordt gegaan met de auto’s. Dit zorgde voor een leuke samenwerking in de straat, zeker in deze tijd.

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid