Wat is
Auto van de Straat?

Aanmelden voor Auto van de Straat is momenteel niet meer mogelijk. De komende dagen wordt er door een jury gekeken welke drie straten de winnaars van Auto van de Straat zijn.

Wij selecteren uit de aanmeldingen drie Brabantse straten die mee mogen doen met Auto van de Straat. Die straten kunnen vier maanden lang elektrisch rijden en het gemak van autodelen ervaren. Het gebruik van de auto’s kost slechts €2,50 per uur. De elektrische laadpalen plaatsen we in de winnende straten, en het opladen is gratis.

Auto van de Straat is een initiatief van Provincie Noord-Brabant en Natuur & Milieu. Wij houden van autodelen: het is namelijk een belangrijke oplossing voor het mobiliteitsprobleem. Wij werken samen met Onze Autohet auto-deelplatform voor particulieren en ondernemingen. OnzeAuto regelt twee auto’s van het type Hyundai IONIC Electric. Dit zijn vijf-persoons auto’s met een actieradius van 280 km.

 

Hoe werkt de wedstrijd?

  1. Van 14 januari tot 8 februari kun je jouw straat aanmelden door o.a. een motivatie en foto of video te verzenden via het aanmeldformulier.
  2. Een deelname van een straat bestaat uit minimaal 10 deelnemers uit verschillende huishoudens.
  3. Een jury selecteert uit alle aanmeldingen drie winnende straten.
  4. Deze straten kunnen vier maanden lang gebruik maken van de auto’s en ervaren hoe autodelen werkt.
  5. Elke straat maakt kans om zelfs acht maanden de auto’s te mogen gebruiken. Je maakt de meeste kans als jullie de auto zo goed mogelijk delen, de ervaringen van jouw straat delen en zoveel mogelijk bereik genereren over autodelen. Dit kan bijvoorbeeld via social media, maar ook plaatselijke media of andere vormen zijn mogelijk. Bij de jurering van de beste straat wordt dus zowel gekeken naar actiedelen (bereik) als autodelen (het delen van de auto).

 

 

Partner:

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid