Steeds meer mensen delen hun elektrische auto met anderen

Minder auto’s en schonere auto’s. Steeds meer mensen delen hun elektrisch auto met anderen. Hoe dat bevalt? Dit zijn hun ervaringen.

Dit was mijn eerste maand dat ik de auto uitleende. Leuk te merken dat alle reacties enthousiast zijn. Zelfs iemand die autorijden niet leuk vindt, was enthousiast!   (Henri Bezema, Groningen)

We delen echt veel! De auto heeft inmiddels als 30.000km op de teller na nog geen jaar. Mensen zijn er mee naar Hamburg gereden, Zuid-Limburg en andere uithoeken van ons land. We zijn zelf met de auto naar het Zwarte Woud in Duitsland gereden. Een hele bijzondere ervaring met voor het eerst de angst of we op tijd bij een laadpaal zouden zijn. De bergen af is een leuke ervaring omdat je dan de auto bij laadt. Een ritje van 40km resulteerde in een verbruik van 0! (Jos Mulder, Zwolle)

Sinds kort heb ik een deelautoproject met meerdere Zwollenaren opgezet. Ze kunnen de auto voor een vast (laag) bedrag per maand meenemen voor 4 of 8 dagdelen. Ik heb inmiddels 3 vaste deelnemers en het groeit nog steeds. Het leuke is dat dit auto’s bespaart en natuurlijk fossiele brandstoffen, maar je leert zo ook andere mensen kennen. (Harmen Weijer, Zwolle)

Ik heb tijdens mijn vakantie de auto uitgeleend aan een kennis van mij. Zo kon zij met haar twee kinderen gemakkelijk op pad om bijvoorbeeld haar zieke moeder te bezoeken. Bij terugkomst was de auto helemaal gereinigd van binnen en ze was me heel dankbaar. Ik vind het een feestje als mensen heel blij worden. Oh ja, kreeg er ook nog een tegoedbon voor een beautysalon. Ga denk ik binnenkort mijn nagels maar laten doen 😉 (Wouter van Dijk – Utrecht)

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid