We hebben zelfs al een deukje

Testrijder Michiel deelt de e-Golf met auto-deelgroep ‘Autodelen Zwolle’. De auto wordt meer dan goed gebruikt; al meer dan 11.000km sinds half oktober. ‘We hebben zelf al een deukje, heel jammer, maar dat hoort erbij’.

We rijden in de golf met onze al bestaande auto-deelgroep ‘Autodelen Zwolle’. We bestaan al sinds 2006 en hebben een oude brandstofauto uit de groep ingeruild en rijden nu zoveel mogelijk met de Testrijders e-Golf. De auto wordt meer dan goed gebruikt, nu al ruim 11.000 km op de teller en we rijden pas vanaf half oktober! De delers uit onze groep maken veel lange ritten van Zwolle naar Amsterdam, Arnhem of Rotterdam.

We moesten wel leren rijden met de auto, plannen is echt belangrijk voor deze lange ritten. Maar het comfort, de stilte, de kracht en het schone gevoel van elektrisch rijden op de wind compenseert dat ruim. We delen via ons eigen platform, autodelenzwolle.nl. Ook staat de auto op Snappcar, maar daar krijg ik soms verzoeken op onmogelijke tijden.

En… we hebben dus helaas al een deukje. Die wordt nu wel prima gerepareerd. Dat hoort erbij, maar echt jammer, want zo’n nieuwe auto hebben wij nog nooit gereden.

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid